Onze waardevolle samenwerkingen

 

Wij werken graag met partners met dezelfde ambitie als wij. Inspirerend en korte lijntjes. Vandaar dat wij zorgvuldig onze partners uitzoeken om een langdurige samenwerking mee aan te gaan. Hieronder een klein overzicht van onze belangrijkste samenwerkingen.

basecamp-logo-mail

Als creatief partner is Basecamp inzetbaar in elke fase van het project. Maar ze zijn op hun best als ze vanaf het begin betrokken worden. Ze staan in de startblokken om hun tanden te zetten in nieuwe projecten of businesscases en het écht te laten werken. En in de nauwe samenwerkingen zorgen ze ervoor dat het er ook nog eens fantastisch uitziet!

Kijk voor meer info op www.bscmp.nl

 


 

nm2d_logo_avatar

Vanuit Pand Noord in Amsterdam-Noord helpt New Media 2Day onze klanten bij het zo efficiënt mogelijk inrichten van hun kantoorautomatisering. Wij lopen voorop in het toepassen van innovatieve ontwikkelingen en zien het belang in van een simpele, veilige en goed opererende werkplek en backoffice. De nieuwste techniek die de ondernemer helpt zijn business te optimaliseren terwijl NM2D de ICT verzorgt. Informatie altijd en overal beschikbaar.

Meer info? Check www.nm2d.nl

 


logo_cpt

Computoria levert sinds 1998 software voor telefoon antwoordservices, business centers en onroerend goed beheerders. On Call mogen we  sinds 2004 (!) klant noemen. Een gewaardeerde klant, zeker gezien de hoge eisen die zij aan onze software stelden om hun klanten perfect van dienst te kunnen zijn bij het afhandelen van hun telefoonverkeer. Het is mede aan hen te danken dat we nu beschikken over een prima, efficiënte en moderne cloud-oplossing voor inbound call centers. We hopen dat On Call ons nog vele jaren scherp houdt.

Meer info? Check www.computoria.nl

 


dbs

DBS financiële en fiscale dienstverlening B.V. is gevestigd in het centrum van Almere en verleent administratieve diensten voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn een professionele en flexibele organisatie en hechten veel waarde aan persoonlijk contact en een duurzame klantrelatie.

Meer info? Bel 036-532 22 28