Virtual Assistance van On Call

De meisjes van On Call zijn specialisten in secretariële ondersteuning. Bel of app ons en wij gaan met je opdracht aan de slag, we kunnen er vaak al direct aan beginnen.

Je Virtual Assistant van On Call neemt met plezier allerlei taken van je over. Ben je niet zo’n held met grammatica of het nabellen van je mailings? Of vergeet je steeds die afspraak in je agenda te zetten? Laat deze taken aan ons over, dat is wel zo makkelijk en relaxed. Zo houd je zelf tijd over voor de dingen die je belangrijk vindt. Je Virtual Assistant kan bijvoorbeeld:

  je agenda bijhouden
  je administratie voor je doen
  je debiteuren bewaken
  je inbox beheren
  je telefoon beantwoorden en
  je website onderhouden

Natuurlijk kan je Virtual Assistant bij On Call ook je declaraties verwerken, je documenten controleren op spelling en opmaak, je (zaken)reizen boeken, bestellingen voor je plaatsen, reserveringen voor je maken, facturen voor je versturen, je adressenbestanden up-to-date houden en je nieuwsbrieven opstellen en versturen. Andere wensen? Laat het ons weten, er is niet veel dat we niet voor je kunnen doen!

Voorzien van alle faciliteiten, applicaties en technische gemakken voor dataverkeer van en naar ons secretariaat, voeren wij al jouw opdrachten vlekkeloos uit en leveren het binnen no time weer bij je in.

Prijzen

BASIC € 125 per maand

Geldig voor 3 uur Virtual Assistance per maand

Meest gekozen STANDAARD € 200 per maand

Geldig voor 6 uur Virtual Assistance per maand

PREMIUM € 300 per maand

Geldig voor 10 uur Virtual Assistance per maand

Liever geen abonnement? Kies dan voor een van onze handige strippenkaarten!